Avustralya’da bir bebek saç kurutma makinesi yüzünden yandı! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 18:18

Avustralya’da bir bebek saç kurutma makinesi yüzünden yandı!

Avustralya’da yaşayan Sienna Robbins isimli bebek cumartesi gecesi yataktan yere yuvarlandı ve yakınında bulduğu saç kurutma makinesini çalıştırdı. Saç kurutma makinesinden gelen sıcak hava bebeğin başını ve boynunu yaktı.

Avustralya’da bir bebek saç kurutma makinesi yüzünden yandı!
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2021 - 23:58

1480 Okuma

Avustralya’da yaşayan Sienna Robbins isimli bebek, annesinin koyduğu yataktan yere doğru yuvarlandı ve yakınındaki saç kurutma makinesini çalıştırdı. Saç kurutma makinesinden gelen sıcak hava, bebeğin başında ve boynunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar meydana getirdi. Gözlerine de gelen sıcak hava dalgası yüzünden gözleri şişerek kapandı ve geçici körlük yaşadı.  Hastanede tedavi gören Sienna’nın geçici körlüğü ise 3 gün sürdü fakat henüz sağlığına kavuşamadı. Altı hafta boyunca bir ameliyat olması bekleniyor.

 

15 DAKİKADA BİR KONTROL EDİYORDUM

Anne Dannielle Robbins, Cumartesi gecesi kaza olduğunda kendisi ve kocası Levi’nin aileleriyle salonda olduklarını söyledi. Anne Dannielle, yaşananları şu sözlerle anlattı: Sienna’nın odası salonun hemen yanında, bu yüzden onu uyandırmamak için onu odamıza koydum. Her 15 dakikada bir onu kontrol ettim ve yatağın iki yanına barikatlar kurdum ki bebek yere düşmesin”

GEÇİCİ KÖRLÜK YAŞADI

Dannielle saç kurutma makinesinin çalıştığını duyduğunda, Sienna’yı kontrol etmek için koştuğunu ama onu kafasında ve boynunda korkunç yanıklar ile yerde sırtüstü yuvarlanarak bulduğunu söyledi: “Saç kurutma makinesi yüzünden başında ve boynunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştu. Levi’ye ambulans çağırması için bağırdım, soğuk duşa soktum ve tekrar tekrar kafasına soğuk su döktüm.”

Şifa deposu mavi yumurta çocukların zekasını geliştiriyor!

YANAN KISIMLARDA SAÇ ÇIKMAYACAK

Kafasında oluşan büyük kabarcıklarla hastaneye kaldırılan bebeğin gözleri şişerek kapandı. Bebek 3 günlük geçici bir körlük yaşadı. Doktorlar, kafasının yanan kısımlarında yeniden saç çıkmayacağını söyledi. Anne Dannielle, üzüntüsünü şu sözlerle anlattı: “Annesi ve babası olarak, küçük meleğimizin başına böyle bir şey geldiği için paramparça olduk. Son dört günü uykusuz yiyip içmeden geçirdik. Bebeğimizi sürekli içinde gördüğümüz acılardan dolayı duygusal bir çöküntüye girdik. Küçük kızımız için günlerce ağladık.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.