İzmir de piknik yerlerinde kısıtlamasız pazar canlılığı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:06

İzmir de piknik yerlerinde kısıtlamasız pazar canlılığı

İzmir de piknik yerlerinde  kısıtlamasız pazar  canlılığı
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2021 - 18:13

1520 Okuma

İZMİR, 1 Temmuz itibariyle, sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk pazar gününde, eski canlılığına kavuştu. Halk, piknik yerlerinde aileleriyle mangal yakıp, top oynadı.

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeyle sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle, kısıtlamasız ilk pazar gününde İzmir eski hareketliliğine kavuştu. İzmirlilerin, piknik yapmak, mangal yakmak için gittikleri İnciraltı Kent Ormanı, canlandı. Halk, aileleriyle birlikte kahvaltı yapıp, mangal yaktı, çocuklar top oynayıp, ip atladı. Eşi ve çocuğuyla birlikte kahvaltı yapmaya gelen Esra Akgün (30), “Aylar sonra dışarıdayız, mutluyuz. Kendimizi dışarıya attık. Ailecek kahvaltıya geldik. Aylarca evde kapalı kaldık, kısıtlama biter bitmez de soluğu dışarıda aldık. Keyifli vakit geçiriyoruz” dedi.

Ülkü Karabey (49) de, “Aylarca evde kalmak bizi çok yordu ama evde kalmamız gerekiyordu. Şu an burada olmak bize çok iyi geldi. Hava çok güzel. Kontrolü elden bırakmamaya çalışıyoruz. Diğer oturan kişilerle aramızdaki mesafeye dikkat ediyoruz. Bizim için çok iyi oldu. İnşallah, bu virüs sürecini atlatırız ve tekrar o günlere geri dönmeyiz” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Gökçe Adar Çubukçıoğlu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.