İzmir de iki gündür koronavirüs kaynaklı ölüm yok | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 15:36

İzmir de iki gündür koronavirüs kaynaklı ölüm yok

İzmir de iki gündür koronavirüs kaynaklı ölüm yok
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2021 - 11:54

1310 Okuma

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca insanın hayatına mal olan koronavirüs salgınına karşı en etkili çözüm, aşı yaptırmaktan geçiyor. Ülkemizde aşılama çalışmaları hızla sürerken, İzmir‘den müjde gibi bir haber geldi. Vali Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kentte iki gündür Kovid- 19 kaynaklı ölüm olmadığını duyurdu.

VATANDAŞLARI AŞI OLMAYA DAVET ETTİ

İzmirlileri aşı olmaya davet eden Vali Köşger, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili İzmirliler, 24 Ağustos 2020’den beri ilk defa üst üste iki gündür COVID’ten şehrimizde ölüm olmuyor. Ayrıca, günlük 104 vaka ile uzun zamandır gördüğümüz en düşük seviyeyi yakaladık. Aşılama sayımız toplamda 3.499.357’e ulaştı. Aşılarımızı olalım. Bu işi birlikte başaralım.”

İzmir'de iki gündür koronavirüs kaynaklı ölüm yokİzmir'de iki gündür koronavirüs kaynaklı ölüm yok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Halil İbrahim Karabıyık

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.