Putin’den Biden zirvesi öncesi açıklama: ‘Zirvede etkileşim mekanizmaları oluşturulursa görüşme boşa gitmez’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 08:28

Putin’den Biden zirvesi öncesi açıklama: ‘Zirvede etkileşim mekanizmaları oluşturulursa görüşme boşa gitmez’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden ile yapacağı zirvede çeşitli alanlarda etkileşim mekanizmaları kurulması durumunda görüşmenin boşa gitmeyeceğini söyledi.

Putin’den Biden zirvesi öncesi açıklama: ‘Zirvede etkileşim mekanizmaları oluşturulursa görüşme boşa gitmez’
Son Güncelleme :

13 Haziran 2021 - 14:49

1690 Okuma

Dünya kamuoyu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Joe Biden arasında 16 Haziran’da Cenevre’de yapılması planlanan zirveye kilitlenirken, Putin yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Putin, zirvenin amacına ilişkin yaptığı açıklamada, “Kişisel temaslarımızın, ilişkilerimizin yeniden canlandırılması, doğrudan diyalog tesis edilmesi, karşılıklı olarak çıkar sağlayan alanlarda gerçekten işleyen etkileşim mekanizmalarının kurulması planlanıyor” dedi.”Stratejik istikrar, bölgesel krizler ve ekonomi konularını ele alacağız” şeklinde konuşan Putin, “Bana kalırsa bu görüşmede tüm bu alanlarda etkileşim mekanizmaları kurabilirsek iyi olur. Böylelikle görüşmenin boşuna olmadığı söylenebilir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.