İstiklal Caddesi’nde maske ve mesafe unutuldu, halaylar çekildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 11:53

İstiklal Caddesi’nde maske ve mesafe unutuldu, halaylar çekildi

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde dün akşam saatlerinde ‘iğne atsan yere düşmez’ dedirten türden kalabalıkta mesafe ve maske kuralları unutuldu. Bir müzik grubuna eşlik eden vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak dans edip halay çekmesi pes dedirtti.

İstiklal Caddesi’nde maske ve mesafe unutuldu, halaylar çekildi
Son Güncelleme :

11 Haziran 2021 - 15:49

1580 Okuma

Tam kapanmanın ardından gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası kademeli normalleşme kapsamında yeni kararlar alınmıştı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde dün akşam saatlerinde kısıtlamaya dakikalar kala ‘iğne atsan yere düşmez’ dedirten türden kalabalık oluştu.Yasaklı müzik şöleninde sosyal mesafe unutulduYoğun kalabalığın yanı sıra İstiklal Caddesi’nde müzik çalarak şarkı söyleyen bir grubun etrafında toplanan vatandaşlar, sosyal mesafeyi unuttu. Kalabalık içerisinde dans ederek halay çeken bir grup, bu kadarına da pes dedirtti. Kimi vatandaşların maske takmadığı görülürken caddede bulunan zabıta ekipleri vatandaşlara sürekli pandemi kuralları hakkında uyarılarda bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.