Cumhurbaşkanı çağrısıyla pandemiye kafa tuttu, yeni işyerleriyle 300 ek istihdam sağladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 16:10

Cumhurbaşkanı çağrısıyla pandemiye kafa tuttu, yeni işyerleriyle 300 ek istihdam sağladı

Diyarbakır’da 37 yılı aşkın bir süredir tatlı sektöründe nam salan ve Türkiye’ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri pandemi sürecine kafa tutarak bu süreçte 8 yeni şube açıp, 300 kişiye daha ek istihdam sağladı.

Cumhurbaşkanı çağrısıyla pandemiye kafa tuttu, yeni işyerleriyle 300 ek istihdam sağladı
Son Güncelleme :

11 Haziran 2021 - 15:24

1400 Okuma

Diyarbakır’da 37 yılı aşkın bir süredir tatlı sektöründe nam salan ve Türkiye’ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla pandemi sürecine kafa tutarak bu süreçte 7 şube 1 destekleyici fabrika ile 300 kişiye daha ek istihdam sağladı. Hacıbaba Pastaneleri Diyarbakır ve İstanbul’da 23 şube, 3 fabrika, 850’ye yakın çalışanıyla 37 yıllık tecrübe ve kazandırdıkları tatlarla dünyaya kapıyı araladı. Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, 9 milyon TL yatırımı ile yeni açılışı yapılacak olan İstanbul Beylikdüzü Beykent şubesi açılışı için vatandaşları davet ederek, gelen taleplere göre açılışlara devam edeceklerini kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.