Altınordu da Fatih e veda | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 02:10

Altınordu da Fatih e veda

Altınordu da Fatih e veda
Son Güncelleme :

11 Haziran 2021 - 15:26

3530 Okuma

TFF 1’inci Lig temsilcisi Altınordu‘nun altyapısından yetişen forvet Fatih Aktay, Bandırmaspor’a transfer oldu. İzmir ekibinde geçmiş yıllarda yıldız adayı olarak gösterilen 23 yaşındaki santfor, geçen sezon kiralık olarak 2’nci Lig’de Niğde Anadolu FK’da top koşturdu. Bir dönem Süper Lig ekiplerinin listesinde yer alan Fatih, sözleşmesinin sona ermesinin ardından kırmızı-lacivertli kulübe bonservis ücreti kazandırmadan yuvadan uçtu.

Golcü oyuncu geçen sezon 2’nci Lig’de çıktığı 30 maçta 13 kez rakip fileleri sarstı. Öte yandan ön libero Furkan Çil, sol bek Ufuk Budak, sağ kanat Emre Nefiz ve stoper Yiğithan Güveli ile yollarını ayıran Altınordu’da sözleşmeleri sona eren stoper Sinan ve Kahraman da düşünmek için süre istedikleri yönetime henüz olumlu bir dönüş yapmadı. Altınordu yollarını ayırdığı futbolcuların yerlerini doldurmak için arayışlarını sürdürüyor.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Mustafa Köprülü

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.