ABD Donanmasının sızdırdığı UFO görüntülerinin ardından tartışmalar büyüyor. Son olarak ABD istihbaratı, konu hakkında bir rapor hazırlamaya başlamıştı. Eski devlet başkanlarından Obama ve birçok politikacı tanımlanamayan uçan nesneler hakkında yorumlarda bulundu.

ABD Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jen Psaki UFO görüntüleri hakkında konuştu. Psaki, endişe duyduklarını belirtti.

UFO tartışmaları bu videoyla büyüdü

Uçan dairesel nesneler, uzaylıların gerçekten var olduğuna dair şüpheleri artırıyor. Uzun süredir bu nesneler, gökyüzü gözlemcilerinin dikkatini çekmekte.

Pentagon UFO görüntüsü.

Söz konusu UFO görüntüsünü Kuzey Karolina sahilinde bir grup çekti. Hafif dairesel bir nesneyi gösteren klip hakkında ünlü uzaylı hayranı Scott C Waring açıklama yaptı. Waring, “Uzaylıların varlığının yüzde 100 kanıtı.” dedi.

Bir çift 16 Mayıs’ta Amerika’nın doğu kıyısı açıklarında tekneyle seyir halindeyken bu videoyu çekti. Waring, parlayan kürenin geçmişte hem New York’ta hem de Colorado’da görülen UFO’lara benzediğini söyledi.

Uzaylı hayranı blogda, “Cisim parlak mavi gökyüzünde kolayca görülüyor. UFO bulutların önünde yavaşça hareket ediyor. Videoyu ağır çekimde izledim ve cismin bulutların arkasında değil, altında olduğu sonucuna vardım.” şeklinde yazdı.

Videoyu yayınlayan görgü tanıkları da merak uyandıran görüntüler hakkında konuştu. Ayrıca cismin ortasında karanlık bir daire veya nokta olduğunu ileri sürdüler.