FETÖ’den yargılanan eski Tuğgeneral Serdar Atasoy hakkında 32,5 yıla kadar hapis istemi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 13:40

FETÖ’den yargılanan eski Tuğgeneral Serdar Atasoy hakkında 32,5 yıla kadar hapis istemi

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra itirafçı olan eski Tuğgeneral Serdar Atasoy hakkında 32,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

FETÖ’den yargılanan eski Tuğgeneral Serdar Atasoy hakkında 32,5 yıla kadar hapis istemi
Son Güncelleme :

09 Haziran 2021 - 17:18

1400 Okuma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Atasoy hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’, ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘kamu kurum ve kuruşlarının zararına dolandırıcılık’ suçlarından hazırlanan iddianame tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, Serdar Atasoy’un İzmir Atatürk Yatılı Erkek Lisesi’nde okuduğu dönem FETÖ ile tanıştığı ve kendisinden sorumlu mahrem imamı tarafından Harp Okulu sınavlarına hazırlandığı belirtildi. Sınavda çıkabilecek soruların ise örgüt tarafından Atasoy’a verildiği kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.