Marmara Denizi’nde deniz salyası temizliği başladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:22

Marmara Denizi’nde deniz salyası temizliği başladı

Marmara Denizi’ndeki müsilaj temizliği, Bakan Kurum’un Caddebostan’dan katılımıyla diğer illerle beraber eş zamanlı olarak başlatıldı. Çalışmalar kapsamında Caddebostan Sahili’ndeki deniz salyaları toplanmaya, hortumlarla çekilerek temizlenmeye başladı.

Marmara Denizi’nde deniz salyası temizliği başladı
Son Güncelleme :

08 Haziran 2021 - 17:32

1790 Okuma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Marmara Denizi Eylem Planı” kapsamında Caddebostan Sahili’nden müsilajlar toplanmaya başladı. Tören öncesi temizlik çalışmalarını yapacak olan tekneler kıyıya getirildi. Ekipler deniz üzerindeki müsilajın temizlenmesiyle birlikte sondaj cihazlarını hazırladı. Hazırlıklarını tamamlayan dalgıçlar denizin derinlerine inerek çalışmalarına devam etti.Müsilaja karşı seferberlikte, “Marmara Hepimizin” sloganıyla yürütülen çalışmanın ilk gününde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, STK’lar ve çok sayıda sanatçı ve ünlü isim katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.