Bucalı gençler Dijital Dershane’yi sevdi: 8 bin üye | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 15:36

Bucalı gençler Dijital Dershane’yi sevdi:  8 bin üye

Bucalı gençler Dijital Dershane’yi sevdi:  8 bin üye
Son Güncelleme :

08 Haziran 2021 - 13:08

1270 Okuma

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dijital Dershane, verdiği ücretsiz dijital eğitimle LGS, YKS ve KPSS sürecinde gençlerin en yakın dostu oldu. Kurulduğu günden beri kesintisiz eğitimi sürdüren platformun öğrenci sayısı 8 bini aştı. 

Buca Belediyesi’nin ilköğretimden üniversiteye, üniversiteden KPSS’ye kadar her yaş grubu öğrencinin özgür ve eşit bir eğitim alması için başlattığı “Dijital Dersane” binlerce genci sınava hazırladı. 

Koronavirüs (COVİD-19) sürecinde Bucalı gençlerin eğitim sürecine katkı sağlayabilmek için hayata geçirilen proje,  4K videolu konu anlatımlarından psikolojik desteğe, soru çözümlerinden deneme sınavlarına kadar her alanda gençlere eğitim sundu. Koronavirüs sürecinde “dijitaldershane.buca.bel.tr” adresi üzerinden bir eğitim kurumunun sunmuş olduğu tüm dersleri ücretsiz olarak izleme şansı yakalayan öğrenciler, eğitimlerine kesintisiz devam etme şansı yakaladı. 

KULLANICI SAYISI 8 BİNİ AŞTI
LGS (Liselere Geçiş Sistemi),  YKS’nin (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) yanı sıra son olarak KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı)  adaylarının da sınav süreçlerine katkı sunmaya başlayan Dijital Dershane, kurulduğu günden bugüne 8 bin öğrenciyi aştı. Sınav gününe kadar yoğun programlarıyla gençlere destek olmaya devam edecek. 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.