Mesud Barzani’den PKK’ya intikam yemini! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 11:58

Mesud Barzani’den PKK’ya intikam yemini!

Terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonrası ölen peşmergeler için intikam yemini eden Mesud Barzani, “Peşmergeleri şehit edenler hak ettikleri cezayı alacak” dedi.

Mesud Barzani’den PKK’ya intikam yemini!
Son Güncelleme :

07 Haziran 2021 - 16:10

1610 Okuma

Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, terör örgütü PKK’nın saldırısı sonrası ölen peşmergelerin aileleri ile görüştü.

Barzani’nin Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, ölen peşmergelerin ailelerine, “Şehitlerin taziyesi önce benimdir sonra sizindir. Acı ve hüznünüzü paylaşıyorum” diyen Barzani, “Peşmergeyi şehit ederek bu suçu işleyenler hak ettikleri cezayı alacak” ifadelerini kullandı.

Hastanede tedavi gören yaralı peşmergeleri de arayan Barzani, acil şifa diledi.

NE OLMUŞTU

Duhok’un Amedi ilçesi Metina Dağı bölgesine giden peşmerge mayın temizleme timini taşıyan konvoy PKK’lıların pususuna düşmüştü.

PKK'dan Peşmerge'ye tuzak! 5 ölü, 2 yaralıPKK’dan Peşmerge’ye tuzak! 5 ölü, 2 yaralı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.