Fas, 15 Haziran’da uluslararası uçuşları yeniden başlatıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:11

Fas, 15 Haziran’da uluslararası uçuşları yeniden başlatıyor

Fas hükümeti, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında normalleşme kapsamında uluslararası uçuşların 15 Haziran’da başlayacağını duyurdu.

Fas, 15 Haziran’da uluslararası uçuşları yeniden başlatıyor
Son Güncelleme :

07 Haziran 2021 - 14:03

1530 Okuma

Fas, dünya genelinde korona virüs salgını nedeniyle daha önce sadece acil durumlarda ve tahliye uçuşlarına izin verirken normalleşme kapsamında yeni adımlar atıyor. Fas hükümeti, ülkenin korona salgınına karşı verdiği mücadele olumlu sonuçlar elde etmesinin ardından kısıtlamanı hafifletmeye kararı aldı. Ülkede 15 Haziran’dan itibaren uluslararası uçuşlar yeniden başlarken, turistler belli şartlarda ülkeye girebilecekler.Hükümet tarafından açıklanan karara göre, ülkeler salgın durumuna göre iki gruba ayrıldı. A grubu, korona virüs salgın durumunu iyi olan ülkeler olarak sınıflandırılırken Türkiye, Kanada, Belçika, Fransa, Finlandiya, Almanya, ABD gibi pek çok ülkeyi kapsıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.