Evlat nöbetindeki babadan HDP ve PKK’ya sert tepki | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 19:33

Evlat nöbetindeki babadan HDP ve PKK’ya sert tepki

Diyarbakır’da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasında HDP’yi sorumlu tutan ailelerin evlat nöbeti 644’üncü gününde sürerken, bazı sosyal medya hesaplarında oğlunun çıkan çatışmada öldüğü iddia edilen baba Celil Begdaş, HDP ve PKK’ya tepki gösterdi. Baba Begdaş, “Benim oğlum asker ve polis öldüreceğine cenazesi gelsin. Beni böyle yalanlarla kandıramazsınız” dedi.

Evlat nöbetindeki babadan HDP ve PKK’ya sert tepki
Son Güncelleme :

07 Haziran 2021 - 14:02

1500 Okuma

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’dan itibaren farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde başlatılan oturma eylemi 644’üncü gününde de sürerken, oğlu terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Yusuf Begdaş’ın babası Celil Begdaş, bazı sosyal medya hesaplarından oğlunun çıkan çatışmalarda öldüğüne dair yalan haberlere tepki gösterdi.“Allah böyle Kürt partisinin belasını versin”HDP’nin Kürtlere zulümden başka bir şey yapmadığını belirten baba Begdaş, “644 gündür bu hırsız partisinin önündeyiz. Sözde Kürt partisidir Allah böyle Kürt partisinin belasını versin, Allah onları kahretsin. Burada bulunan ailelere zulümden başka bir şey yapmadılar. Bizlere zulüm ve işkence çektirdiler. Yetmemiş gibi bizleri burada yıldırmaya kalkıyorlar. Biz burada bütün aileler Mustafalar da ölse Yusuflar da gitse biz buradan kalkmayacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.