BAYRAKLI’NIN 24 MAHALLESİNDE ASFALTLAMA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:45

BAYRAKLI’NIN 24 MAHALLESİNDE ASFALTLAMA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

BAYRAKLI’NIN 24 MAHALLESİNDE ASFALTLAMA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

07 Haziran 2021 - 11:31

2010 Okuma

Bayraklı Belediyesinin, İzmir Büyükşehir Belediyesiyle ilçenin ihtiyaç duyulan sokaklarında yürüttüğü çalışmalar 24 mahallede sürüyor. Ekipler, program dahilinde tüm cadde ve sokakları gezerek sorunları yerinde tespit ediyor, çözümünü sağlıyor. Bugüne kadar ilçe sokaklarına on binlerce ton asfalt döküldüğünü belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal,”Amacımız Bayraklı’yı hak ettiği şekilde daha modern, yaşanabilir ve güzel hale getirmek” diye belirtti.

 

Bayraklı’da ilçe genelinde başlatılan yol-kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama seferberliği tüm felaketlere rağmen hız kesmiyor. Vatandaşların yaşam standartlarını artırmak, kullanım olanaklarını iyileştirmek ve ilçeye modern görünüm kazandırmak için zamanla bozulan yollar yenileniyor. Ekipler, ilçenin ihtiyaç duyulan her mahallesinde asfalt yama, serim, kilit parke, bordür döşeme işlemleri yapıyor. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesiyle birlikte ortaklaşa 24 mahallede yürütülen çalışmalarda son olarak Muhittin Erener Mahallesi 2143 sokakta asfalt serimi yapıldı. Yamanlar, Emek, Osmangazi, Gümüşpala, Onur ve ihtiyaç olan diğer mahallelerde de asfaltlama çalışmaları devam edecek.

 

‘İHTİYAÇ OLAN HER NOKTADA ÇALIŞMALAR SÜRECEK’

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçemizi daha modern, çağdaş ve yaşanabilir bir yer haline getirmek istiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana başlattığımız yol yenileme çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm mahallelerimizde bozulan yollara 10 binlerce ton asfalt döktük. İlçemizde kimin ne sıkıntısı varsa, hangi mahallemizde ne gibi sorun varsa kalıcı çözümler üretmek için  var gücümüzle çalışıyoruz. Bize düşen görev; vatandaşlarımızdan topladığımız vergileri hizmet olarak geri iletmek ve ilçemizi güzel görünümlü, güvenli ve daha yaşanabilir hale getirmek. Bu doğrultuda ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde çalışmalarımız sürecek” diye belirtti.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.