MSB: ‘Dost ve müttefik ülkeler terör örgütü PKK/KCK/YPG’ye desteğini kesmelidir’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 18:39

MSB: ‘Dost ve müttefik ülkeler terör örgütü PKK/KCK/YPG’ye desteğini kesmelidir’

Milli Savunma Bakanlığı, “Terör örgütlerinin gerçek yüzü görülmeli, dost ve müttefik ülkeler PKK/KCK/YPG’ye başta silah ve mühimmat olmak üzere desteğini kesmelidir” dedi.

MSB: ‘Dost ve müttefik ülkeler terör örgütü PKK/KCK/YPG’ye desteğini kesmelidir’
Son Güncelleme :

06 Haziran 2021 - 21:55

1640 Okuma

Milli Savunma Bakanlığınca yapılan yazılı açıklamada, “Hiç bir kutsalı olmayan, ipini tutanların istek ve arzusuyla kaos üreten ve kan döken PKK/KCK/YPG terör örgütü, Peşmerge güçlerine haince saldırarak bölgenin barışı, huzuru ve istikrarı önündeki en büyük engel olduğunu bir kez daha göstermiştir. PKK/KCK/YPG terör örgütünün bu alçak saldırısı, amacının asla ve asla Kürtleri korumak olmadığının ve onların temsilcisi olamayacağının açık kanıtıdır. PKK/KCK/YPG terör örgütünün gerçek yüzü görülmeli ve özellikle dost ve müttefik ülkeler PKK/KCK/YPG’ye başta silah ve mühimmat olmak üzere desteğini kesmelidir” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.