Menderes’te LGS Öğrencileri Unutulmadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:38

Menderes’te LGS Öğrencileri Unutulmadı

Menderes’te LGS Öğrencileri Unutulmadı
Son Güncelleme :

06 Haziran 2021 - 13:30

1180 Okuma

Menderes Belediyesi tarafından LGS’ye giren öğrencilere sınavda ihtiyaçları olacak kırtasiye seti hediye edildi.

Liselere Giriş Sınavı’na katılan öğrenciler Menderes’te unutulmadı. Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde sınava katılan tüm öğrencilere içerisinde maske, kalem, silgi ve suyun yer aldığı paketler hediye edildi.

Her zaman desteğiz

LGS’ye giren tüm öğrencilere başarılar dileyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Liselere Giriş Sınavına katılan tüm öğrencilerimizin sınav öncesi yanında olduk. Kendilerine su ile içerisinde maske, kalem ve silginin yer aldığı kırtasiye setimizi hediye ettik. Sınav heyecanı yaşayan tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.