İzmirspor’dan imza şov | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:37

İzmirspor’dan imza şov

İzmirspor’dan imza şov
Son Güncelleme :

06 Haziran 2021 - 9:19

1470 Okuma

9 Haziran’da başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig’e yeni sezona direkt 3. Lig hedefiyle iddialı bir giriş yapmak isteyen İzmirspor, transferlerine başladı.

Lacivert beyazlılar, bir dönem Ankaragücü’nde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken, ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Gökhan Emrecik’sini resmen kadrosuna dahil etti. Gökhan kariyerinde Kayserispor, Manisaspor, Konyaspor, Elazığspor, Göztepe, Boluspor, Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu, Cizrespor, Tekirdağspor, Kütahyaspor, Siirt Gücü ve Lüleburgazspor gibi takımların formalarını giydi. Bu büyük transferin ardından takıma bomba bir transfer daha katan İzmir ekibi, Engin Baytar’ı da kadrosuna kattı. Süper Lig’de Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen Engin, İstanbulspor, Karşıyaka, BB Erzurumspor, İstanbulspor, Malatyaspor USA, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Merit Alsancak Yeşilova, Gaziosmanpaşa takımlarında mücadele etti. Transferlerine ara vermeden devam eden lacivert beyazlılar, eski yıldız oyuncusu Kubilay Baktır’ı da yuvaya döndürdü. Göztepe altyapısından yetişen ve Göztepe, Kartalspor, Ankara Etimesgut Belediyespor, Erbaaspor, Somaspor ve Bozdoğan Belediyespor formasını terleten kaleci Doğancan Ereşmeli de resmen İzmirspor’da.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.