DEVA, İzmir’de 19 ilçede… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:14

DEVA, İzmir’de 19 ilçede…

DEVA, İzmir’de 19 ilçede…
Son Güncelleme :

06 Haziran 2021 - 13:12

1140 Okuma

 

DEVA Partisi Bayraklı ve Tire ilçe yönetimleri belirlendi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, İzmir’de Bayraklı ve Tire ilçe başkanları ile yönetimlerini belirledi. DEVA Partisi İzmir’in 19 ilçesinde teşkilatlanmasını tamamlamış oldu.

Türk siyasi hayatındaki yerini her geçen gün sağlamlaştıran DEVA Partisi, İzmir’de de teşkilatlanmasını hızla sürdürüyor. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Bayraklı ve Tire ilçe başkanları ile yönetimlerini belirledi. DEVA Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığına Sami Sapan, Tire İlçe Başkanlığına da İhsan Güçtekin getirildi. DEVA Partisi böylece İzmir’in 30 ilçesinden 19’unda teşkilatını tamamlamış oldu.

 Ösen: Biz DEVA’yız…

Bayraklı ve Tire ilçe başkanlarına yetki belgelerini teslim eden DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen, “İzmir’de hem metropol hem de çevre ilçelerinde pandemi dönemine rağmen teşkilatlanma çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Şu anda İzmir’in 19 ilçesinde yönetimlerimizi oluşturduk. Partimiz tüm politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim ilkelerine bağlı kalacak” dedi.

Seda Kaya Ösen, İzmir’de DEVA Partisi’ne gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını vurgularken, şunları söyledi: “Halkımızın ilgisine mazhar olmak, şeffaf, katılımcı ve demokrasinin hakim olduğu yönetimi hakim kılmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İzmir il teşkilatımız kurulduğu günden bu yana halkımızın içinde olduk, sanayicinin, iş insanlarının, tüccarların, esnafın kapısını çalıp dertlerini dinledik. Partimizin ilkelerini, her kesim için çözüm önerilerimizi ayrı ayrı ortaya koyduk. Nitekim, geçtiğimiz günlerde İzmir İl Başkanlığı binamızın açılış töreni için kentimize gelen Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın burada bulunduğu birkaç saatlik kısa süre içinde Kemeraltı ile Karşıyaka çarşılarında yaptığı temaslarda hemşehrilerimizin kendisine gösterdiği ilgi ve teveccüh, sorunların çözümünde partimizi gerçekten ‘deva’ olarak benimsediğinin işaretidir. DEVA Partisi olarak biz de İzmir’in bütün ilçelerinde teşkilatlanmamızı kısa sürede tamamlayarak önümüzdeki seçimlerde bize olan güvenini haklı çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin ve İzmir’in DEVA’sıyız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.