Bakan Çavuşoğlu’ndan Fransa’ya ziyaret | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:32

Bakan Çavuşoğlu’ndan Fransa’ya ziyaret

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu diplomatik temaslar kapsamında, 6-7 Haziran’da Fransa’ya resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Bakan Çavuşoğlu’ndan Fransa’ya ziyaret
Son Güncelleme :

06 Haziran 2021 - 10:57

1470 Okuma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’ın daveti üzerine bu ülkeyi ziyaret edeceği bildirildi. Ziyaretin 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesi bekleniyor.

AB VE İKİLİ İLİŞKİLER ELE ALINACAK

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’ın davetine icabetle Fransa’ya bir ziyaret gerçekleştirecek.

Görüşmelerde, Türkiye-Fransa ikili ilişkileri ile Türkiye-AB ilişkileri ele alınacak, güncel bölgesel meseleler ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.