Putin: ‘Kuzey Akım 2’nin ilk etabında döşeme işlemi tamamlandı’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 18:39

Putin: ‘Kuzey Akım 2’nin ilk etabında döşeme işlemi tamamlandı’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’dan çıkarılan doğal gazı Baltık Denizi altından Avrupa’ya taşıyacak olan Kuzey Akım 2 projesinin ilk etabında boru döşeme işleminin tamamlandığını açıkladı.

Putin: ‘Kuzey Akım 2’nin ilk etabında döşeme işlemi tamamlandı’
Son Güncelleme :

04 Haziran 2021 - 19:20

1480 Okuma

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde Uluslararası Ekonomik Forumu gerçekleştirildi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, konuşmasında küresel ekonomik sıkıntı, korona virüs salgınına bağlı çalışmalar, Rusya’daki ekonomik durum, Avrupa ile ilişkiler ve Rusya’da çıkarılan doğal gazın Baltık Denizi altından Avrupa’ya taşınması ile ilgili konulara değindi. Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad El Thani, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez ve Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun video konferans yöntemiyle katıldığı forumun moderatörlüğünü ise Rus gazeteci Stanislav Natanzon üstlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.