Karşıyaka da Kasalı başkanlığa soğuk | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 20:07

Karşıyaka da Kasalı başkanlığa soğuk

Karşıyaka da Kasalı başkanlığa soğuk
Son Güncelleme :

04 Haziran 2021 - 14:31

1410 Okuma

Karşıyaka’da olağan kongre öncesi futbol şubesini şirketleştirme projesi geliştiren camia üyelerinin dernek başkanı adayı olarak ismi ön plana çıkan camianın duayen isimlerinden Mehmet Ali Kasalı, başkanlık düşüncesi olmadığını açıkladı. 

Karşıyaka’da yıllarca yöneticilik yaptığını, başkanlığın en büyük hayali olduğunu söyleyen Kasalı, “Karşıyaka başkanlığı benim için çok büyük bir onur ancak şu anki iş yoğunluğum buna müsade etmez. Yaşım ve işlerim gereği direkt kulüp yöneticiliği yapamam” dedi. 

Ege temsilcisinde şirket projesinde öncü olan Cenk Karace’nin de dernek yönetimi değil şirket yönetiminde yer almayı planladığı öğrenildi.

– İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.