Interpol tarafından aranan DEAŞ’lı işte böyle yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 01:08

Interpol tarafından aranan DEAŞ’lı işte böyle yakalandı

Bolu’da, Interpol tarafından aranan ve bin 700 kişinin öldürüldüğü Spyker Katliamı’nın faillerinden DEAŞ’lı terörist Arkan Taha Ahmad’a düzenlenen operasyon film sahnelerini aratmadı.

Interpol tarafından aranan DEAŞ’lı işte böyle yakalandı
Son Güncelleme :

04 Haziran 2021 - 14:30

1490 Okuma

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önceki tarihlerde DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyetlerde bulunan ve Interpol tarafından aranan Arkan Taha Ahmad’ın Bolu’da yaşadığını tespit etti.Tabaklar Mahallesi Şenel Sokak üzerinde yaşadığı belirlenen Ahmad’ı yakalamak için ekipler şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda şahsın yaşadığı eve giden sokaklar uzun namlulu polis ekipleri tarafından giriş ve çıkışa kapatıldı. Koruma kalkanıyla girilen apartmanda DEAŞ’lı teröristin yakalanma anları film sahnelerini aratmadı.Bin 700 kişinin katliamına katılmışInterpol tarafından aranan ve hakkında Irak’ın Tikrik kentinde DEAŞ terör örgütü tarafından bin 700 kişinin öldürüldüğü Spyker Katliamı’na katılmak suçundan tutuklanma kararı bulunan Arkan Taha Ahmad, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.