‘FETÖ borsası’ soruşturmasında iddianame tamamlandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 14:08

‘FETÖ borsası’ soruşturmasında iddianame tamamlandı

Kamuoyunda ‘FETÖ borsası’ olarak bilinen ve 2 avukat 4 polis hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

‘FETÖ borsası’ soruşturmasında iddianame tamamlandı
Son Güncelleme :

04 Haziran 2021 - 19:21

1750 Okuma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede şüphelilerin ‘rüşvet’ suçundan 6 yıla kadar hapsi talep edildi.İddialara göre, 2’si avukat 4’ü polis toplamda 6 şüpheli FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturmasında şüpheli olan iş adamı Ş.Ç.’nin dosyasını kapatmak için 150 bin dolar para istedi. S.Ç.’nin oğlu bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının sonrasında İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen şüphelilerden avukat K.Y.A. ile komiser E.O.T. tutuklanırken, 1 avukat ile 3 polis adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.