Biden’dan İsrail’in yeni cumhurbaşkanı seçilen Herzog’a tebrik | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 02:14

Biden’dan İsrail’in yeni cumhurbaşkanı seçilen Herzog’a tebrik

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in 11. Cumhurbaşkanı seçilen Isaac Herzog’u tebrik etti.

Biden’dan İsrail’in yeni cumhurbaşkanı seçilen Herzog’a tebrik
Son Güncelleme :

03 Haziran 2021 - 12:10

1730 Okuma

ABD Başkanı Joe Biden, dün İsrail’in yeni cumhurbaşkanı seçilen Yahudi Ajansı Başkanı Isaac Herzog’a tebrik mesajı gönderdi. Biden mesajında, “ABD halkı adına, İsrail devletinin 11. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinden dolayı Isaac Herzog’a en içten tebriklerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanı seçilen Herzog, kariyeri boyunca İsrail’in güvenliğini güçlendirme, diyaloğu ilerletme ve küresel çapta Yahudi toplumu arasında köprüler kurma konusundaki sarsılmaz bağlılığını gösterdi” ifadelerini kullandı. Biden, Herzog yönetiminde ABD ve İsrail arasındaki ortaklığın daha da “büyüyüp derinleşeceğinden” emin olduğunu kaydetti.Biden, görev süresi 9 Temmuz’da sona erecek olan İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin’in iki ülke arasındaki “kalıcı ortaklık ve yakın dostluğa” olan bağlılığı için teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.