Kısıtlamada polisten kaçan sürücü ehliyetsiz çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:39

Kısıtlamada polisten kaçan sürücü ehliyetsiz çıktı

Kısıtlamada polisten kaçan sürücü ehliyetsiz çıktı
Son Güncelleme :

01 Haziran 2021 - 13:52

1960 Okuma

İZMİR’de, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden F.K.(39), polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucu otomobil durdurulurken, yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu bulundu, sürücü F.K.’nin ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. 

F.K. ve yanında bulunan G.S. Yenişehir Mahallesi’nde 35 RS 113 plakalı otomobil ile gezdikleri sırada, polis ekipleri durmalarını istedi. Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan F.K. kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. F.K.’nın kullandığı otomobil, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durduruldu. F.K. ve yanındaki G.S. otomobilden indirildi, yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Sürücü F.K.’nın ehliyetsiz olduğu tespit edildi. F.K. ve G.S., polis ekiplerince polis merkezine götürüldü. Sürücü F.K.’ye ehliyetsiz araç kullanmak, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek ve trafiği tehlikeye atmak suçlarından işlem yapıldı. Yanında bulunan G.S.’ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten idari para cezası uygulandığı öğrenildi. 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Halil İbrahim Karabıyık

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.