Bakan Muş: ‘Azerbaycan’ın istikrarlı ekonomisi, Türk girişimcilerin yatırım kararlarını olumlu yönde etkileyecek’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 08:12

Bakan Muş: ‘Azerbaycan’ın istikrarlı ekonomisi, Türk girişimcilerin yatırım kararlarını olumlu yönde etkileyecek’

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Azerbaycan’ın Kafkasya bölgesindeki en güçlü para birimine, en yüksek milli gelire ve yetişmiş bir işgücüne sahip olduğunu belirterek, “Azerbaycan’ın istikrarlı ekonomisi, Türk girişimcilerin yatırım kararlarını olumlu yönde etkileyecek bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır“ dedi.

Bakan Muş: ‘Azerbaycan’ın istikrarlı ekonomisi, Türk girişimcilerin yatırım kararlarını olumlu yönde etkileyecek’
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 15:18

1540 Okuma

Ticaret Bakanı Muş, Bakanlık binasından, Azerbaycan ile Türkiye tarafından sunulan yatırım imkanlarının ele alındığı “Türkiye Azerbaycan Yatırım Forumu”na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıya Bakan Muş’un yanı sıra, Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Mikail Cabbarov, AZPROMO Başkanı Yusif Abdullayev, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ve Türkiye-Azerbaycan İş Konseyi Başkanı Selçuk Akat da katıldı. Bakan Muş burada yaptığı konuşmasında, Karabağ zaferinde, Azerbaycanlıların bağımsızlığına ve hürriyetine sıkı sıkıya bağlı olduklarını tüm dünyaya ispat ettiğini belirtti.Bakan Muş, hedeflerinin Türkiye-Azerbaycan ile ticarette iki ülke Cumhurbaşkanlarını belirlediği 15 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşmak olduğunu belirterek, karar alıcalar olarak bu hedef ulaşılması için çok çalıştıklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.