Müge Anlı’da aranan Fatma Öz’den acı haber! Sevgilisi korkunç cinayeti itiraf etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:11

Müge Anlı’da aranan Fatma Öz’den acı haber! Sevgilisi korkunç cinayeti itiraf etti

Müge Anlı programında araştırılan Fatma Öz’ü (44) erkek arkadaşı Bahri M.’nin (42) tabancayla vurarak öldürüp, gömdüğü ortaya çıktı. 4 gün önce intihara kalkışan Bahri M., hastanedeki ifadesinde Fatma Öz’ü öldürdüğünü ve taşlık bir alana gömdüğünü itiraf etti.

Müge Anlı’da aranan Fatma Öz’den acı haber! Sevgilisi korkunç cinayeti itiraf etti
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2021 - 12:29

1600 Okuma

Gürün ilçesinde eşinden boşanan Fatma Öz, 20 Nisan’da ortadan kayboldu. Malatya’nın Darende ilçesinde yaşayan ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. İlçede fırın işleten Bahri M. ile ilişkisi olduğu öne sürülen Fatma Öz’ün son görüldüğü yerler incelendi, telefon numarasından teknik takip yapıldı.

İNTİHAR GİRİŞİMİNİN ARDINDAN İTİRAF ETTİ

Ailesi, Fatma Öz’ün bulunması için Müge Anlı’nın programına çıktı. Öz ile ilişkisi bulunduğu ileri sürülen Bahri M. de programa katıldı. Çelişkili bilgiler veren Bahri M., 25 Mayıs’ta İlçe Devlet Hastanesi önünde silahla intihara kalkıştı. İlk müdahalesi yapılan Bahri M., Sivas’taki bir hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı. Bahri M. hastanede alınan son ifadesinde Fatma Öz’ü tabancayla öldürdüğünü ve ilçe yakınlarındaki Kavak köyü yakınlarında, taşlık bir alana gömdüğünü itiraf etti.

CESEDİ BULUNDU

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Bahri M.’nin ifadesi doğrultusunda bu bölgede yaptığı aramada, Fatma Öz’ün üzeri taşlarla kapatılmış cesedini buldu. Yapılan incelemenin ardından Öz’ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Tedavisinin ardından gözaltına alınan Bahri M.’nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Müge Anlı'da aranan Fatma Öz'den acı haber! Sevgilisi korkunç cinayeti itiraf etti

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.