Gazzeli çocuklar savaşın izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:46

Gazzeli çocuklar savaşın izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarından olumsuz etkilenen Filistinli çocukların psikolojik yıkımdan korunabilmeleri amacıyla el-Zahra kentinde palyaçolu etkinlik düzenlendi.

Gazzeli çocuklar savaşın izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2021 - 12:27

1510 Okuma

İsrail ile Hamas arasında varılan ateşkes devam ederken, 11 gün süren çatışmalarda Gazze Şeridi’ndeki çocuklar, hayatını kaybedenlerin görüntüleri ve bombaların gürültüsü nedeniyle büyük korku yaşadı. Gazze Şeridi’nde yer alan el-Zahra kentinde belediye, el-Zahra Gençlik Forumu Vakfı ile birlikte İsrail’in saldırılarından sonra çocukların yaşadığı psikolojik krizin üstesinden gelebilmeleri için palyaçolu etkinlik düzenledi.Şehir stadyumunda 3 saatten fazla süren etkinlikte yüzlerce Filistinli çocuk şarkılar eşliğinde dans ederken, palyaçolarla oyun oynadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.