Kablo makarasına gizlenmiş 1 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi 1 tutuklama | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 13:16

Kablo makarasına gizlenmiş 1 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi 1 tutuklama

Kablo makarasına gizlenmiş 1 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi 1 tutuklama
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 15:53

1580 Okuma

İZMİR’in Kemalpaşa ilçesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdülüğü ekiplerinin bir hafif ticari araçta, dedektör köpekle yaptığı aramada 1 kilo 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü gözaltına alınırken, uyuşturucu madde imha edilmek üzere polis ekipleri tarafından el konuldu.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu maddenin kente girmesi ve ticaretini önlemek için yaptıkları çalışmalar kapsamında, Kemalpaşa ilçesi Akalan gişelerinde bir hafif ticari aracı durdurdu. ‘Mia isimli dedektör köpek ile yapılan araçta yapılan aramada, kablo makarasının içerisine gizlenmiş 1 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Kimliği öğrenilemeyen şüpheli gözaltına alınırken, uyuşturucuya imha edilmek üzere el konuldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.