İş Sanat sezonunu İstanbul Ensemble ile tamamlıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 18:37

İş Sanat sezonunu İstanbul Ensemble ile tamamlıyor

İş Sanat’ın sezon kapanış konseri 31 Mayıs’ta gerçekleşecek. Kültür merkezi 21’inci sezonuna İstanbul Ensemble ile veda ediyor.

İş Sanat sezonunu İstanbul Ensemble ile tamamlıyor
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 22:05

1850 Okuma

İş Sanat 21’inci Sezonuna İstanbul Ensemble ile veda ediyor. Sezonun açılışına da imza atan, çoğunluğunu bağımsız çalışan müzisyenlerin oluşturduğu topluluk, sezonun kapanışını yine şef Serdar Yalçın yönetiminde yapacak. Piyanist Kenan Tatlıcı’nın solist olarak yer aldığı konserde Mozart Piyano Konçertosu No. 21 ve Eine Kleine Nacht Musik (Küçük Bir Gece Müziği) eserlerinin yanı sıra, Serdar Yalçın’ın orkestra için düzenlediği Santuri Ethem Efendi’nin Şehnaz Longa eseri de seslendirilecek. 31 Mayıssaat 20.30’da ilk gösterimi gerçekleşecek konser yıl boyunca İş Sanat’ın YouTube kanalında izlenebilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.