İZMİR HAFİF TİCARİ ARAÇ YANARKEN, SÜRÜCÜ YARALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 13:05

İZMİR HAFİF TİCARİ ARAÇ YANARKEN, SÜRÜCÜ YARALANDI

İZMİR HAFİF TİCARİ ARAÇ YANARKEN, SÜRÜCÜ YARALANDI
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 20:01

1540 Okuma

İZMİR’in Bornova ilçesindeki otoyolda bir hafif ticari yanarken, alevleri söndürmek isteyen sürücü İbrahim Gönen‘in vücudunda yanıklar meydana geldi.

İzmir- Karşıyaka çevreyolunda ilerleyen işitme engelli İbrahim Gönen’in kullandığı hafif ticari aracın motor bölümünden, bugün saat 14.00 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı. Bunun üzerine Gönen, aracı emniyet şeride çekti. Yangını görenler itfaiye ve polise bildirdi. Yangını söndürmek isteyen Gönen ise vücudunun çeşitli yerlerinde yanık yarası oluştu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine yola sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Gönen ise ambulansla, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.