Bakan Çavuşoğlu’ndan İsrail’e tepki: Gazze ablukası son bulsun | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:46

Bakan Çavuşoğlu’ndan İsrail’e tepki: Gazze ablukası son bulsun

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi tarafından düzenlenen “Filistin Özel Oturumu”na video konferansla katılıyor. Çavuşoğlu Gazze2deki ablukaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Çavuşoğlu’ndan İsrail’e tepki: Gazze ablukası son bulsun
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 15:48

1630 Okuma

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi tarafından düzenlenen “Filistin Özel Oturumu”na katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrail’in eylemleriyle ilgili “Bu provokasyonlar sistematik bir etnik, dini ve kültürel temizlik kampanyasının parçasıdır” ifadelerini kullandı. Çavuşoğlu ayrıca “İsrail’in cezasızlığına son vermek için etkili araçlar bulmalıyız.” dedi.

Bakan Çavuşoğlu, “Gazze’deki insanlık dışı abluka için hiçbir haklı neden yok. Bu topyekun cezalandırma derhal son bulmalıdır.” diye konuştu.

AYRINTILAR GELİYOR…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.