İspanya Covid-19’a karşı tamamen aşılananlara sınırlarını 7 Haziran’da açıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:18

İspanya Covid-19’a karşı tamamen aşılananlara sınırlarını 7 Haziran’da açıyor

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, korona virüse (Covid-19) karşı tamamen aşılanmış kişilerin 7 Haziran’dan itibaren ülkeye giriş yapabileceğini duyurdu.

İspanya Covid-19’a karşı tamamen aşılananlara sınırlarını 7 Haziran’da açıyor
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2021 - 2:14

1930 Okuma

Korona virüs (Covid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında dünya genelinde aşılamalar devam derken, İspanya’dan Covid-19′ karşı tamamen aşılananların ülkeye girmesine izin kararı geldi. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, başkent Madrid’de düzenlenen Fitur Uluslararası Turizm Fuarı’nda Dijital Yeşil Sertifika sunumu sırasında yaptığı konuşmada, tüm ülkelerden gelen Covid-19’a karşı tamamen aşılanmış kişilerin, 7 Haziran’dan itibaren İspanya’ya girebileceğini kaydetti. İspanya için turizm sektörünün, ekonomik dayanaklardan biri olduğunu hatırlatarak, bu kararın turizm sektörü için olağanüstü bir haber olduğunu belirten Sanchez, “İspanya tüm İngiliz ve diğer ülkelerden gelen turistleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır” ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Sanchez, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda, İsrail, Japonya ve Güney Kore dahil olmak üzere bugünden itibaren salgının görülme sıklığı açısından güvenli kabul edilen ülke vatandaşlarının İspanya’ya seyahat edebileceklerini duyurdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.