Şüphe üzerine durdurulan şahısta uyuşturucu ele geçirildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:34

Şüphe üzerine durdurulan şahısta uyuşturucu ele geçirildi

Şüphe üzerine durdurulan şahısta uyuşturucu ele geçirildi
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2021 - 10:19

1470 Okuma

İzmir’in Konak ilçesinde bekçi ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu şahıstan 24 gram Jamaika olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan Narko Alan Projesi kapsamında kentte uyuşturucu ile mücadele aralıksız devam ediyor. Proje kapsamında; Konak ilçesi Güney Mahallesi 1145 sokakta, çarşı ve mahalle bekçileri durumundan şüphelendikleri M.M’yi durdurarak, şahsın kimlik bilgileri üzerinden Genel Bilgi Toplama Sistemi (GBT) sorgusunu gerçekleştirdi. Şüphelinin sorgusu yapılırken, elinde bulunan şeffaf poşet ekiplerin dikkatini çekti. Yapılan kontrolde, poşet içerisinde beyaz peçetelere sarılı 24 gram Jamaika olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.M., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.