Hamas lideri Haniye: ‘Milletimizin Kudüs, Filistin ve direnişin arkasında durmak için nasıl uyandığını gördük’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 03:00

Hamas lideri Haniye: ‘Milletimizin Kudüs, Filistin ve direnişin arkasında durmak için nasıl uyandığını gördük’

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İsrail-Hamas arasında dün varılan ateşkesin ardından yaptığı konuşmada, “Milletimizin Kudüs, Filistin ve direnişin arkasında durmak için nasıl uyandığını gördük” dedi.

Hamas lideri Haniye: ‘Milletimizin Kudüs, Filistin ve direnişin arkasında durmak için nasıl uyandığını gördük’
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2021 - 21:15

1750 Okuma

İsrail’in 10 Mayıs’ta başladığı Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları İsrail-Hamas arasında dün varılan ateşkes ile sona erdi. Ateşkesin ardından Filistin İslami direniş hareketi Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye konuşma yaptı. Hamas’ın İsrail’e karşı zafer kazandığını belirten Haniye, bu zaferin İsrail ile ilişkilere önemli etkisi olacağını söyledi. Haniye, zaferin yeni kapıları açtığını ve İsrail’in planlarını suya düşürdüğünü dile getirerek, “Bu savaşın ardından gelen önceki gibi olmayacak. Birçok diplomatik temas ve başarı göreceksiniz. Milletimizin Kudüs, Filistin ve direnişin arkasında durmak için nasıl uyandığını gördük” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.