Yıllarca terörle anılıyordu, şimdi tenisle | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 20:02

Yıllarca terörle anılıyordu, şimdi tenisle

Yıllarca terörle anılan Şırnak’ta, 11 ilden 138 sporcunun katılımı ile Cudi Cup Ulusal Tenis Turnuvası başladı. 2 bin 89 rakımlı Cudi Dağı’nın eteklerinde bulunan Şırnak Üniversitesi’nin spor tesislerindeki etkinlik 4 gün sürecek.

Yıllarca terörle anılıyordu, şimdi tenisle
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2021 - 16:12

2520 Okuma

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde, Türkiye Tenis Federasyonunun (TTF) destek ve koordinasyonu, Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi ve Şırnak Üniversitesi’nin işbirliğiyle Cudi Dağı eteklerinde Şırnak Cudi Cup Ulusal Tenis Turnuvası etkinliği yapıldı. Kentte ilk tenis turnuvası olma özelliğini taşıyan organizasyona, 20-23 Mayısta, Şırnak Gelişim Gençlik ve Spor Kulübünde kızlar ve erkeklerde toplamda 138 sporcu katılacak. Turnuva, 4 tenis kortunda sporcuların çeşitli kategorilerindeki müsabakalarında kıyasıya mücadelelere sahne oluyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.