MEB’den ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle ilgili sınav açıklaması! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 16:16

MEB’den ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle ilgili sınav açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “İlkokul 1, 2 ve 3’üncü sınıflarda sınav uygulaması bulunmamaktadır. İlkokul 4’üncü sınıf ile ortaokul öğrencileri için ikinci dönem derslerinin sınavla değerlendirilmesi durumu, öğrencilerin tercihine bırakılmıştır” dedi.

MEB’den ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle ilgili sınav açıklaması!
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2021 - 21:34

2070 Okuma

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “İlkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimize II. dönem sınavları için yeni önerilerimiz var. Önceliğimiz, sağlığınız. Her durumda yanınızda ve sizinleyiz ama şimdi bir ‘Ziya Öğretmen’im, biz de daha çok kitap okuyacağız.’ sözü alırım” ifadelerine yer verdi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin ölçme ve değerlendirme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında yeniden düzenlendiğini belirten Bakan Selçuk, “İlkokul 1, 2 ve 3’üncü sınıflarda sınav uygulaması bulunmamaktadır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.