Erdoğan: ‘Öyle bir anayasa yapalım ki, cumhurun ihtiyacına cevap verecek bir anayasa olsun’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 17:18

Erdoğan: ‘Öyle bir anayasa yapalım ki, cumhurun ihtiyacına cevap verecek bir anayasa olsun’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili, “Şimdi ise öyle bir anayasa yapalım ki, bu yaptığımız anayasa cumhurun ihtiyacına cevap verecek bir anayasa olsun. Kanunlarla yönetilen bir Türkiye haline geldik. Şu anda da durum aynı, yine kanunla yönetilen bir ülke konumundayız” dedi.

Erdoğan: ‘Öyle bir anayasa yapalım ki, cumhurun ihtiyacına cevap verecek bir anayasa olsun’
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2021 - 13:56

1590 Okuma

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde Kütüphane Söyleşileri programında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile hayatından yeni anayasa çalışmalarına, dünyada yapılan yardımlardan üniversite öğrenimi ile ilgili gelinen son noktaya ilişkin bilgiler verdi.“Benim 8 tane torun var, darısı başınıza”Bir gencin “Ailenizle ne yaptığınızda mutlu olurdunuz?” sorusuna cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onlar İstanbul’da, yanımızda olan yok. Hafta sonlarında gitme durumumuz olduğunda torunlarımı gördüğümde onlarla eğlenmek, kucaklaşmak başka bir zevk veriyor, bir dinamizm veriyor. Şu anda tam sevilme çağında oldukları için bize ayrı bir güç katıyor. Benim 8 tane torun var, darısı başınıza. Hepsinin de ayrı bir tadı var. Her jenerasyondan var, en büyüğü 13-14 yaşında, en küçüklerinin içerisinde şuanda 6 aylık olanı da var. Cumadan İstanbul’da olmak, Pazar, eskiden bu da olmuyordu. Şimdi bu fırsatı zaman zaman yakalayabiliyorum. Torunlarla, hanımla birlikte eğlenme, oynama vakti buluyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.