SON DAKİKA: Süleyman Soylu’dan Sedat Peker’e suç duyurusu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 08:41

SON DAKİKA: Süleyman Soylu’dan Sedat Peker’e suç duyurusu

SON DAKİKA: Süleyman Soylu’dan Sedat Peker’e suç duyurusu
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 21:54

1850 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında iddianame hazırlanan Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

SON DAKİKA HABERİ: Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'e suç duyurusu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılğı’na verilen başvuru dilekçesinde Sedat Peker’in, FETÖ üyelerinin kullandığı ve yalanlanan bazı iddiaları dile getirmesinin videonun operasyonel amaçlarla yayımlatıldığını ortaya çıkaran önemli bir durumdur” olduğu ifadelerine yer verildi.

Dilekçede, “Uydurma senaryolara dayalı tüm hakaret ve iftiraları ile ilgili Sayın Başsavcılığınızca kapsamlı araştırma ve soruşturma yapılmasını talep etme zorunluluğu hasıl olmuştur” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.