MHP’de partiler arası bayramlaşma video konferansla yapıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:12

MHP’de partiler arası bayramlaşma video konferansla yapıldı

Her bayramda geleneksel olarak gerçekleştirilen partiler arası bayramlaşma, bu yıl korona virüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde video konferans yöntemiyle yapıldı.

MHP’de partiler arası bayramlaşma video konferansla yapıldı
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2021 - 20:37

1760 Okuma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, siyasi partilerin heyetleriyle video konferans yoluyla bayramlaştı. Video konferans yoluyla gerçekleştirilen partiler arası bayramlaşmaya; MHP heyeti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığında, Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin başkanlığında, Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Ayten Aydın, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Muhammed Cem Çekerek ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde de (CHP) Bursa Milletvekili Lale Karabıyık başkanlığında, Parti Meclis üyeleri Sema Dinçer, Deniz Demir katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.