İzmir de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:43

İzmir de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildi

İzmir de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildi
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2021 - 14:40

1560 Okuma

İzmir’de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildi

İZMİR – Korona virüsü tedbirleri kapsamında tam kapanma dönemine denk gelen Ramazan Bayramı‘nda, çok sayıda vatandaş bayram namazını eda etmek için Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nde bir araya geldi.

Korona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında 17 Mayıs tarihine kadar ilan edilen tam kapanma dönemine denk gelen Ramazan Bayramı’nda, İzmir’de yaşayan çok sayıda vatandaş bayram namazını eda etmek için camilere akın etti. İkametine en yakın camileri tercih eden vatandaşların bazıları Bornova ilçesinde bulunan Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nde bir araya geldi. Genç, yaşlı çok sayıda vatandaş cami içerisinde ve avlusunda sosyal mesafe kurallarına uyarak birlikte saf tuttu.

Kılınan namazın ardından tüm İslam alemi ve İsrail zulmüne uğrayan Filistinli Müslümanlar için dualar edildi.

İzmir'de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildiİzmir'de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildiİzmir'de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildiİzmir'de Covid-19 tedbirleri ile bayram namazı eda edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MUSTAFA İÇ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.