Fransız astronottan uzaydan ‘Kabeli’ fotoğrafla bayram mesajı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 01:43

Fransız astronottan uzaydan ‘Kabeli’ fotoğrafla bayram mesajı

Fransız astronot Thomas Pesquet, Mekke’nin uzaydan gece çekilen ve Kabe’nin göründüğü fotoğrafı paylaşarak Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.

Fransız astronottan uzaydan ‘Kabeli’ fotoğrafla bayram mesajı
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2021 - 14:33

2390 Okuma

SpaceX’in Falcon 9 roketiyle Nisan ayında Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) gönderilen Fransız astronot Thomas Pesquet, Müslümanların Ramazan Bayramını uzaydan çekilen “Kabeli” fotoğraf ile kutladı. Pesquet, Twitter hesabı üzerinden Mekke’nin gece uzaydan çekilen ve Kabe’nin göründüğü fotoğrafı paylaşarak, “Mekke! Geceleri o kadar parlak ki göz kamaştırıyor” ifadelerini kullandı. “EidMubarek” (İyi Bayramlar) etiketini kullanan Pesquet’in paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.