Bayram geleneğini drone ile sürdürdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:51

Bayram geleneğini drone ile sürdürdü

Bayram geleneğini drone ile sürdürdü
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2021 - 22:21

2850 Okuma

Bir yakınının çocuğu olan 11 yaşındaki Cihan Kayabaşı’nı sevindirmek ve bunu yaparken de sosyal mesafe ve kısıtlama kuralına dikkat çekmek, toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla ilginç bir girişimde bulundu. İçine bayram harçlığı koyduğu bayram harçlığını droneuna bağlayarak alıcısına ulaştırdı.

Harçlığı alan Kahyabaşı ise “Benim için çok sürpriz oldu. Pandemide biz çocukların böyle sürprizlerle karşılaşması harika. Çok sevindim.” dedi.

Teknoloji ile gelenekselliği başarılı şekilde birleştirerek çocuğu sevindirmeyi başaran Sıddık Gedik ise “Malum kısıtlamalar nedeniyle çocuklar sokağa çıkamıyorlar. Ben de farkındalık yaratmak için drone ile harçlık vermek istedim. Hem onu sevindirmiş oldum hem de sosyal mesafe konusunda farkındalık yaratmış oldum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.