Rusya’dan İsrail ile Filistin’e sürpriz teklif | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 20:33

Rusya’dan İsrail ile Filistin’e sürpriz teklif

Rusya, İsrail ile Filistin arasındaki barış süreci çabalarını hızlandırmaya hazır olduğunu açıkladı.

Rusya’dan İsrail ile Filistin’e sürpriz teklif
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2021 - 16:19

2530 Okuma

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, Filistin ve Ürdün Büyükelçileri ile yaptığı toplantında, Moskova’nın İsrail ile Filistin barış süreci çabalarını hızlandırmaya hazır olduğunu yineledi.

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Rus tarafı, uluslararası arabuluculardan Orta Doğu Dörtlüsü tarafından sunulan yardım fırsatları da dahil olmak üzere bu alandaki çabaları daha da yoğunlaştırmaya hazır olduğunu yineledi” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlık, “Görüşmede Filistin ve Ürdün Büyükelçileri, İsrail’in Filistinlileri Doğu Kudüs Şeyh Cerrah mahallesindeki evlerinden tahliye etme planlarının ve El-Aksa camisindeki şiddet eylemlerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.