Netanyahu, İsrail’e destekleri dolayısıyla ABD’ye teşekkür etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:36

Netanyahu, İsrail’e destekleri dolayısıyla ABD’ye teşekkür etti

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD’nin, İsrail’in ‘kendisini savunması hakkı’na verdiği destek dolayısıyla ABD Dışişleri Bakanı Blinken’e teşekkürlerini sundu.

Netanyahu, İsrail’e destekleri dolayısıyla ABD’ye teşekkür etti
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2021 - 23:13

1650 Okuma

Netanyahu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail ve Filistin arasında meydana gelen son gerginliklere ilişkin Blinken ile bir telefon görüşmesi yaptığını ifade etti.

Başbakan Netanyahu, Antony Blinken’in görüşme sırasında İsrail’in kendisini savunma hakkının olduğunu hatırlattığını söyledi.

Gazze'de dehşete düşüren bombardıman anı!

Netanyahu, Blinken’e ABD’nin İsrail’e “kendisini savunması için” verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bugün, İsrail-Filistin İşlerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Hady Amr’ı, Filistin ve İsraillilerle görüşmek üzere bölgeye gönderdiklerini ve Gazze ile Kudüs’te yaşananlardan derin kaygı duyduklarını bildirmişti.

İİT, Türkiye'nin girişimiyle Cidde'de toplandı

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya 7 Mayıs’ta düzenlediği saldırı sonrası patlak veren olaylarda şimdiye kadar 14’ü çocuk, 5’i kadın 61 Filistinli şehit olurken Gazze’ye 150 hava saldırısı gerçekleştirildi, 500 hedef vuruldu.

Gazze’deki Hamas ise saldırılara karşılık vermek için binden fazla roketi İsrail’e fırlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.