Kırım’da silahlı bir terörist etkisiz hale getirildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 13:42

Kırım’da silahlı bir terörist etkisiz hale getirildi

Rusya Federal Güvenlik Servisi, Kırım’da uluslararası terör örgütü üyesi olan bir kişinin silahlı direniş gösterirken etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Kırım’da silahlı bir terörist etkisiz hale getirildi
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2021 - 6:41

2280 Okuma

FSB Kırım İdaresi’nden yapılan açıklamada, “FSB ve Rosgvardiya özel hareket timlerinin desteğiyle, ismi arama listesinde yer alan uluslararası terör örgütü üyesini gözaltına almayı amaçlayan bir operasyon düzenlendi. Simferopol kentinde düzenlenen operasyon sırasında, zanlı FSB görevlilerine ateş açarak silahlı direniş gösterdi. Çıkan çatışmada militan etkisiz hale getirildi” ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili soruşturma yürütüldüğü belirtilen açıklamada, “Rusya Soruşturma Komitesi Kırım İdaresi, ceza davası açma konusunu değerlendiriyor” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.