MESUT ERGİN’DEN ÇAMSAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 14:33

MESUT ERGİN’DEN ÇAMSAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI

MESUT ERGİN’DEN ÇAMSAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2021 - 12:28

1320 Okuma

Park, bahçe ve meydanlara kınalı elleriyle çiçek ve fidan dikerek yeşil alanlar yaratan, kente güzellik katan, yıl boyunca ter döken, Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan emekçi kadınlara anneler günü sürprizi Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den geldi.

Küçükköy girişinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dönel kavşak, asfalt çalışmaları, bordür ve kaldırım düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından, mevsim çiçeği dikmek üzere toprak serimi yapan kadınları ziyaret eden Belediye Başkanı Mesut Ergin, emekçi kadınların anneler gününü kutladı, kolaylıklar diledi, yemeni armağan etti.

Sürpriz armağandan mutlu olan Ayvalık Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları emekçi kadınlar, çalıştıkları sırada gelen sürpriz armağan ve anneler günü kutlaması karşısında duygulu anlar yaşadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.