BAŞKAN DOĞRUER AQUA PARK PROJESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 09:43

BAŞKAN DOĞRUER AQUA PARK PROJESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN DOĞRUER AQUA PARK PROJESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2021 - 11:34

1250 Okuma
Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Kınık Poyracık Mahallesi’nde ‘Aqua Park’ projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Kınık Poyracık Mahallesi’nde Kınık Belediyesinin kaynaklarından finanse edilen  Aqua Park projesinin çevre düzenlemesini, otopark ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

“Hizmetlerimizi vatandaşımızla buluşturmanının heyecanını yaşıyoruz”
Kınık Belediye  Başkanı Dr.Sadık Doğruer yapılan çalışmalar  hakkında, “İnsanlarımızın hayatlarını kolaylaştıran, yaşam kalitesini artıran her alanda vatandaşımızın hak ettiği hizmetleri onlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
“Kınık ilkleri bizimle yaşamaya devam ediyor”
İnşaatın sonuna gelindiği sosyal tesis içerisinde aqua park , kır düğünü salonu, teras kafe, çocuk ve yetişkin yüzme havuzu ve yazlık sinemanın da yer alacağını söyleyen Başkan Doğruer, “Bu proje vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet verecektir. Çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız  güzel bir tesise sahip olacak. Hizmete girecek bu proje, Kınık’ta bir ilk olma özelliğine sahip. Kınık ilkleri bizimle yaşamaya devam ediyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.