ÇEŞME BASKET FENERBAHÇE GELİŞİM’E MAĞLUP OLDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 11:31

ÇEŞME BASKET FENERBAHÇE GELİŞİM’E MAĞLUP OLDU

ÇEŞME BASKET FENERBAHÇE GELİŞİM’E MAĞLUP OLDU
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2021 - 18:00

3130 Okuma

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çeşme Basket, İstanbul’da karşılaştığı Fenerbahçe Gelişim maçından 72-69 mağlup ayrıldı.

 

Çeşme Basket, ligin son maçında İstanbul’da Fenerbahçe Gelişim ile karşılaştı. 9 takımın çıkacağı Play-Off’a kalmayı daha önce garantileyen Çeşme Basket, 43 puanla ligi 7’nci sırada tamamladı. Fenerbahçe Gelişim ise 42 sayı ile Çeşme Basket’in ardından 8’nci sırada yer aldı. Sezon başında sınırlı bütçe ile kurulan ve hedeflediği Play-Off’a kalmayı başaran Çeşme Basket, ligin son maçında karşılaştığı Fenerbahçe Gelişim karşısında dört periyotta da 3 sayı farkla geride kalarak maçı 3 sayı farkla kaybetti. İlk periyotta Fenerbahçe Gelişim 16-13 ile öne geçerken, ikinci periyotta da 3 sayılık farkı koruyarak ilk yarıyı 36-33 önde kapattı. İkinci yarıda, üçüncü periyodu 52-49 önde kapatan Fenerbahçe Gelişim, dördüncü periyotta da 3 sayılık farkı koruyarak, maçı 72-69’luk skorla kazandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.